SNAILHOUSE

Snailhouse bygger på en idè om att vanligt folk ska kunna skaffa sig och äga sin bostad på sina egna villkor. Huset kan ändras med tiden vartefter som de boende lever sina liv och vartefter deras behov och möjligheter förändras. Och när man vill flytta så går det bra att göra precis som snigeln och ta sitt hus eller sitt rum med sig.

Snailhouse är vårt verktyg för att vi ska kunna förstå vad som är viktigt för dej idag

Kan ditt Snailhouse också lära oss något om framtiden?

Om hur vårt samhälle kommer att förändras?

I projektet samlar vi in bilder på deltagarens egna Snailhouse. Bilderna kommer sen att analyseras för att se om vi kan  få svar på frågan om arkitekturen kan hjälpa oss att se in i framtiden?

#snailhousepeople

Vi vill att du deltar i vårt experiment och visar oss ditt eget Snailhouse. Du behöver visa mod, eftersom vi tror att ditt hus visar vem du egentligen är. Är du en eremit eller rädd för ensamheten? Litar du på andra eller vill du bygga murar omkring dig? Är du ödmjuk eller arrogant? Och kanske kan vi också få reda på vad du innerst inne tänker om pengar och makt?
När du har byggt ditt Snailhouse, ta en bild och tagga den med #snailhousepeople på Instagram.

SNAILHOUSE MINI

Du kan också vara med i vårt projekt genom att köpa Snailhouse Mini – ett paket med fyra rum så att du kan bygga ditt eget Snailhouse. Paketet kostar 20€ inklusive leveranskostnader.

Vi vill gärna se dina Snailhouse-idéer, fota och tagga #snailhousepeople på Instagram! Eller skicka din bild till info@snailhouse.ax

 

I fall du vill betala på ett annat sätt vänligen kontakta oss direkt via e-mail.